שלום פאלח, המרכיב האישיותי חשוב במבחנים של השב"ס, הוא כולל בתוכו סוגים שונים של מבחנים שמטרתם לקבוע האם אתה מועמד מתאים ואותם + משוב והכנה לראיון, ניתן לקבל רק כחלק מההכנה המלאה. לכן, כדאי לך להגיע למכון ולא רק לרכוש את הערכה. הכנה מלאה תאפשר לך גם לקבל את הערכת הכנה הממוחשבת וגם להגיע למכון בין 5-7 מפגשים לתרגל את המבחנים הקוגניטיביים שיופיעו בערכה. נשמח לתת לך פרטים נוספים צור קשר 04-8419449
שלום יוסי, יש 2 אופציות של הכנה שיכולות להתאים לבן שלך.
1. הכנה לראיון - מדובר בפגישה שבה הפסיכולוג התעסוקתי יבנה עבורו פרופיל אישיותי בהתאם לתפקיד שאליו הוא מועמד ויעשה לו סימולציה לראיון.
2. אימון אישי - סדרה של מפגשים אישיים, בהתאם לצורך, שבה הוא יעבור תהליך אישי עם פסיכולוגית מנוסה שתזהה היכן בנך מתקשה ותדע לחזק אותו.
אשמח לתת לך פרטים נוספים ועלויות צור קשר 04-8419449
שלום חווה, כיום, אין צורך להיות מורה/ת נהיגה על מנת להיות בוחן/ת נהיגה.
בנוגע להכנה, תקבלי 5-7 מפגשי למידה לתרגול מבחני ידע וחשיבה, במידת הצורך תוכלי להגיע לעוד מפגשים. כאשר בשעות הפעילות ישנו מדריך שמלמד שיטות וטכניקות להצלחה במבחנים. במכון, תתרגלי גם מבחני אישיות ותפגשי עם פסיכולוג תעסוקתי מומחה שיכין אותך לראיון. וכן, תשתתפי בדינמיקה קבוצתית. בנוסף, תקבלי ערכת הכנה ממוחשבת לתרגול בייתי. צרי קשר לפרטים נוספים 04-8419449.
הזמינו אותי לשלב השני בתפקיד ניהולי בנציבות שירות המדינה. חשוב לי להגיע מוכנה ליום הזה.
האם יש לכם דינמיקה קבוצתית במכון? במידה וכן, באיזו תדירות מתקיימת דינמיקה? ומה הזמינות שלכם, מתי אני יכולה להודיע שמגיעה, האם אפשר להודיע מהיום להיום?
שלום ליאורה, זה מאוד חשוב להגיע מוכנה לשלב השני של נציבות שירות המדינה - שלב אישיותי התנהגותי. בשלב הזה תשתתפי בדינמיקה קבוצתית וכן, תעברי ראיון.
במכון הדר תוכלי לעבור הכנה מלאה: להשתתף בדינמיקה קבוצתית ולקבל משוב + לעשות הכנה לראיון עם פסיכולוג תעסוקתי מומחה. תוכלי גם לרכוש רק הכנה לפן האישיותי (ראיון) או לפן ההתנהגותי (דינמיקה).
בד"כ דינמיקה קבוצתית מתקיימת במכון לפחות פעם אחת בשבוע, בהתאם לצורך. כדאי לך לתאם מראש כדי לוודא מתי יש דינמיקה, אך אם נקבע מועד אין שום בעיה שתשתתפי בהתראה קצרה.
שלום צחי, במסגרת ההכנה למשרת דייל/ת אוויר/קרקע, יש להגיע למכון ל- 5-7 מפגשים כדי לתרגל את המבחנים הקוגניטיביים, כאשר במכון ישנו מדריך שילמד אותך שיטות וטכניקות. כמו כן, במכון תתרגל מבחני אישיות, תקבל משוב והכנה לראיון באנגלית מפסיכולוג תעסוקתי מומחה ותשתתף בדינמיקה קבוצתית. בנוסף, תקבל ערכת הכנה ממוחשבת לתרגול בייתי. נשמח לתת לך פרטים נוספים צור קשר 04-8419449
שלום Jimi, במכון קיימת הכנה לאבני ראשה, ההכנה הזו מורכבת משני שלבים: בשלב הראשון תעבור הכנה לשאלון הביוגרפי. כשתעבור את החלק הזה במיונים, תגיע למכון להכנה לשלב השני של ראיון אישי ודינמיקה קבוצתית. נשמח לתת לך פרטים נוספים צור קשר 04-8419449
שלום מתי, הכנה לשב"ס כוללת 5-7 מפגשי למידה, בשעות הפעילות של המכון. נלמד אותך שיטות וטכניקות שישמשו אותך במבחנים הקוגניטיביים ותקבל הכנה למבחני אישיות ולראיון. בנוסף, תקבל ערכת הכנה ממוחשבת לתרגול ביתי. אשמח למסור לך פרטים נוספים כולל עלות ההכנה, בטלפון: 04-8419449.
קיבלתי ציון של 4.95 בשלב מרכז ההערכה לתוכנית הצוערים, האם יש לי סיכוי להגיע לשלב מיון הבא, כאשר מתוך ה-170 מומעדים שהתמיינו בשלב זה של מרכז ההערכה לשלב מיון שלישי צריכים להגיע רק 100?
השלב הבא בדרך כלל הינו פעילות outdoor ולאחר מכן ועדות בוחנים. אינני יודע כמובן בודאות אבל להערכתי הציון הינו גבולי. לעיתים משקללים בשלב הזה עם הציון שקיבלת במבחנים הקוגנטיביים, שאני מקווה שהיה גבוה.
במידה ואינני מסכימה עם הציון שהם נתנו לי במיוחד בכישורים חברתיים ואישיותיים, זה פשוט היווה הלם גדול עבורי. אני ההיפך הגמור מהציונים שהם נתנו לי בכל הנוגע לכישורים החברתיים והאישיותיים וזה נורא מאכזב אותי ואף מחשיד.
מתנצל על השהות בתגובה, צר לי אך לא נראה לי שערעור יצלח אלא אם כן יש לך טיעון מאוד משמעותי למה חלה טעות. את יכולה לבקש פגישה איתם לקבלת משוב, למיטב ידיעתי זה כרוך בתשלום.