שלום רחל, ציון החתך נקבע לפי סוג התפקיד והמועמדים, על מנת לקבל מידע מדויק עליך לפנות לקינן שפי ולברר את ציון החתך של התפקיד שאליו את מועמדת. כך תוכלי לשקול אם לגשת שוב למבחן או לא. אם תחליטי לגשת מומלץ לבוא למכון לעשות הכנה או לרכוש ערכת הכנה ממוחשבת. לפרטים נוספים צרי קשר 04-8419449
שלום וברכה,
ביצעתי מיון של מבחן מקצועי לתפקיד מרכז/ת דובורות ויחסי ציבור במשרד המשפטים.
הציון שקיבלתי הוא 6.21, טרם נקבע קו חתך.
רציתי לדעת מניסיון שלכם, האם מדובר בציון סביר כדי לעבור לשלב המיונים הבא?
האם מדובר בציון משוקלל של האבחון המקצועי יחד עם האבחון הקוגנטיבי? או שמא הציון 6.21 משקף רק את האבחון המקצועי?
שלום, קו החתך הוא בדרך כלל מעל 5. לפי הנתונים שלנו עברת. קחי בחשבון שקו החתך נקבע לפי סוג התפקיד והמועמדים, לכן, כדאי לך ליצור קשר עם נציבות שירות המדינה ולברר מולם פרטים מדויקים. לפרטים נוספים בנוגע לסוגי הכנות את מוזמנת ליצור קשר 04-8419449
שלום אני מועמד למשרת לוחם אש ,לפני שנתיים נגשתי לאותה משרה וקיבלתי 5.17 ציון באדם מלא
זה הספיק לי לעבור לשלב וועדת הבוחנים, עכשיו שוב ניגשתי לאותו מכרז והוצע לי אפשרות להשתמש בציון הזה
או להבחן מחדש והציון החדש הוא זה שיקבע ,השאלה שלי אם כדי להסתמך שוב על הציון הזה? אני יודע שהוא גבולי
ולא בטוח שמה שהספיק מכרז קודם יספיק גם עכשיו, אני יודע שלמשרות כאלו עם הרבה מועמדים הקו חתך נמוך יחסית מ5
שלום מאיר, זה נתון לשיקול שלך. עברת ואתה בהחלט יכול להשתמש בציון או להחליט להיבחן מחדש, זה גם תלוי בזמן שעומד לרשותך, אם יש לך אפשרות לבוא לעשות הכנה או לרכוש ערכת הכנה ממוחשבת כדי לתרגל את המבחנים. צור קשר לפרטים נוספים 04-8419449
קינן שפי טעו במבחן הפסיכוטכני שנתנו לי לעשות ביום המיונים ועשיתי מבחן שלא תואם את המכרז אליו נגשתי ועכשיו קוראים לי לבוא לבצע אותו שוב על מנת שאוכל להמשיך במכרז, כמובן שבאופן מיידי. מה האפשרויות שלי?
שלום תהל, אנו מתנצלים על העיכוב בתגובה, במידה וזה עדיין רלוונטי, אם מצאו טעות ומאפשרים לך לעשות מבחן חוזר אז כדאי לך לגשת לעשות זאת שוב. במכון הדר, יש הכנות מותאמות לכל תפקיד שאליו את מועמדת. את מוזמנת ליצור קשר טלפוני 04-8419449
שלום דובי, לשאלתך, המכון פתוח בימי חול 09:00-17:00 ובימי שישי 09:00-14:00, עקב המצב אנו מקבלים עד 4 אנשים בכיתה ולכן, חשוב לתאם טלפונית את ההגעה למכון. אם לא נוח לך להגיע למכון, תוכל לרכוש ערכת הכנה ממוחשבת לתרגול המבחנים הקוגניטיביים ולקבל הכנה לראיון ולדינמיקה קבוצתית בטלפון/בסקייפ/בזום. צור קשר נשמח לתת לך פרטים נוספים 04-8419449
ניגשתי בעבר למרכז הערכה לתפקיד בדירוג מח"ר 41-43 וקיבלתי ציון של 6.7 שעבר את קו החתך.
כעת ניגשת למכרז אחר ויכולה לבחור אם לשמר את הציון הקודם או לגשת למרכז הערכה חדש. המכרז הנוכחי הוא לדרגה נמוכה יותר - 40-42 , אבל אני יודעת שיש מתמודדים רבים על התפקיד.
האם מנסיונכם סביר שציון 6.7 יעבור את קו החתך?
ושאלה נוספת - במידה ואני משמרת את הציון הקודם, האם השוני בדרגות אמור להשפיע על שקלולו למכרז זה כלפי מעלה או כלפי מטה?
תודה!
שלום דינה, מתנצלים על התגובה המאוחרת, במידה וזה עדיין רלוונטי. ציון החתך נקבע לפי סוג התפקיד והמועמדים שניגשים לתפקיד. אם יש לך זמן לתרגל, תוכלי לרכוש ערכת הכנה ממוחשבת לתרגול ביתי או להגיע למכון כדי לתרגל מבחנים בכיתה וללמוד שיטות וטכניקות. אז תגיעי מוכנה יותר ותוכלי להשיג ציון גבוה יותר. זה שיקול שלך. כי הציון שלך 6.7 הוא גבוה ואת יכולה להשתמש בו במכרז נוסף. אם את מעוניינת בהכנה לתפקיד זו או אחר, נשמח לתת לך פרטים צרי קשר 04-8419449
שלום יוסי, כדאי לך להתחיל את ההכנה למבחן כבר בתקופה הזו ולא לחכות... כי בהכנה לקצין בטיחות, אין הגבלה לא במספר המפגשים ולא במספר השעות. מניסיון שלנו, בין 5-7 מפגשים זה מספיק זמן כדי לתרגל את כל המבחנים, אם תצטרך יותר מפגשים, נאפשר לך את זה ללא תוספת תשלום, על מנת שתגיע מוכן למבחן.
במכון, תתרגל מבחנים בכיתה, תוכל להיעזר במדריך/ה שנמצא/ת בכיתה וילמד/תלמד אותך שיטות וטכניקות. בנוסף תקבל ערכת הכנה ממוחשבת ותוכל לתרגל בבית. כמו כן, תעשה מבחני אישיות, תיפגש עם פסיכולוג תעסוקתי שיכין אותך לראיון וכן, תשתתף בדינמיקה קבוצתית. נשמח לתת לך פרטים נוספים צור קשר 04-8419449